Примирје у Ђенови, Ето данас тренирао

Камерунски фудбалер Самјуел Ето тренирао је данас, чиме је окончан сукоб између њега и тренера Сампдорије Синише Михајловића, пренели су италијански медији.

Михајловић је због првенственог пораза од Торина од 5:1 у недељу, отказао за јуче планирани слободан дан и тражио од играча да два пута тренирају, ујутро и после подне.

Ето је у понедељак после јутарњег тренинга обавестио Михајловића да неће моћи да дође на поподневни због раније договорених обавеза и после жучне расправе напустио је клупски центар.

Камерунски фудбалер се није појавио на поподневном тренингу, пренели су италијански медији.

Бивши селектор Србије је нагласио да је такво понашање Етоа "недостатак поштовања", да би председник клуба Масимо Фереро касније изјавио да Ето и Михајловић нису у сукобу.

Упркос наводима да сукоба нема и томе да је Ето данас тренирао, италијански медији спакулишу да ће Камерунац ипак напустити Сампдорију. Као две потенцијалне дестинације помињу се САД и Кина.

Ето је прошле недеље из Евертона прешао у Сампдорију, а дебитовао је у недељу против Торина, у последњих 20 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи