Читај ми!

Ето неће да тренира по казни

Највеће појачање Сампдорије Самјуел Ето одбио је да присуствује другом тренигу екипе, који је тренер Синиша Михајловић заказао после убедљивог пораза од Торина. Председник Сампдорије Масимо Фереро негирао је сукоб играча и тренера. Михајловић: Ето показао недостатак поштовања.

Сампдорија је у недељу изгубила од Торина са 5:1 у 21. колу Серије, а тренер Синиша Михајловић је био много љут после меча и најавио је да ће играчи имати два тренинга дневно као казну.

"Рекао сам играчима да сви треба да се стидимо себе. Сада ће са два тренинга дневно имати времена да разговарају међусобоно и разумеју ситуацију", рекао је синоћ Михајловић.

Међутим, Ето је данас, како пише Газета дело Спорт, после првог тренинга напустио терен без разговора са тренером.

Ето је недавно дошао у тим из Ђенове на инсистирање Михајловића, који је касније изјавио да Камерунац није довољно спреман за утакмице. Ето је у Торину одиграо само последњих 20 минута, када је заменио Едера.

Михајловић: Ето показао недостатак поштовања

Тренер фудбалера Сампдорије Синиша Михајловић сматра да је Камерунац Самјуел Ето показао недостатак поштовања одбијањем да присуствује другом тренингу.

"Сматрам да је то озбиљан недостатак поштовања према мени и остатку тима. У сукобу морају да постоје двоје људи са аргументима, а Ето је све урадио на своју руку. После јутарњег тренинга не желим да га видим или чујем за њега. Не знам зашто је отишао нити шта ће клуб сада да учини", рекао је Михајловић.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи