Читај ми!

Ципсер за РТС: Српски дечак је увредио мој тим!

Репрезентативац Немачке Пол Ципсер објаснио је за РТС шта се догодило и зашто није дао аутограм српском дечаку. Каже, зато што му је вређао тим. Дечак је јуче рекао да је немачки репрезентативац одбио да му дâ аутограм када је чуо да је из Србије.

Након новог пораза његовог тима у неизвесној завршници, питали смо Пола Ципсера како је видео утакмицу.

"Тешка утакмица, као што смо и очекивали. Последњи шутеви су увек тешки, а ми нисмо успели да погодимо. После смо лоше бранили и изгубили у продужетку", рекао је Ципсер новинару Интернет портала РТС-а у Берлину, који га је потом замолио да објасни шта се заиста догодило пре два дана и зашто је одбио да дâ аутограм српском дечаку испред хале.

"Ево, објаснићу шта се десило. Мали је дошао до мене, затражио потпис и рекао да је мој тим 'безвезе' (Your team sucks!). Ми смо тада изгубили од Србије и шта сам друго могао да урадим?!", упитао је Ципсер и додао:

"Ако ћеш да ме исмеваш, онда нећеш добити аутограм", закључио је Ципсер. 

Meђутим, дечак Вук Ивановић, јуче је за Телеграф рекао да је немачки репрезентативац одбио да му дâ аутограм када је чуо да је из Србије.

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара