Читај ми!

Навијачки шоп у Берлину, скупо али разноврсно

Ако сте навијач и дошли сте на Евробаскет у Берлин, можете са њега понети неки од сувенира из официјелне ФИБА продавнице – Official Fan Shop. Најефтинији сувенир кошта осам евра.

На неколико места у берлинској дворани постављени су штандови са сувенирима. Продају их запослени из арене, али за ову прилику ангажовала их је Фиба Европе.

Има свега – од најефтинијих привезака који коштају осам евра, преко значки (12 евро) и шалова (15-20 евра), па до мајица са мотивима тимова из групе Б које се продају за 25 евра (обичне) и 35 евра, колико стаје поло верзија.

Такође, можете пазарити "молтен" лопте, у неколико величина и верзија.

За српске стандарде су цене можда "прејаке", али вероватно су и формиране према џеповима посетилаца из других земаља учесница.

Један од момака који ради у једној од продавница каже да имају пуно посла и да продаја иде одлично. О бројевима и ценама, разумљиво, није могао да говори.

Додаје да су најбоље муштерије до сада били Немци и Исланђани, али да су и навијачи осталих тимова куповали неки од производа који ће их подсећати на боравак у Берлину и Евробаскету 2015.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара