Милутинов: Одбраном смо савладали Французе

Никола Милутинов сматра да је Србија одличном одбраном сломила Французе у Комбанк Арени. Француска је стварно сјајна као тим, и мислим да ће на првенству Европе показати своју праву снагу, рекао је бивши центар Партизана.

Нови кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов сматра да је кључ победе Србије над селекцијом Француске (73:63) била добра одбрана изабраника Александра Ђорђевића.

"Доста смо добро бранили њихово најјаче оружје, а то је контранапад и та њихова брза транзиција. Успели смо да их успоримо и да одговоримо нашом добром игром. Битно је да смо забележили победу, иако смо још увек у фази припрема", рекао је Милутинов.

Он није желео никога посебно да издваја из тима "триколора", јер се ради о сјајаном и уиграном тиму.

"Не могу никог да издвајим из оваквог тима Француске. Имају пуно кошаркаша који играју у НБА и који су заиста фантастични. Заиста не бих никога појединачно издвајао. Као тим су стварно сјајни и мислим да ће на првенству Европе показати своју праву снагу", додао је бивши центар Партизана.

Млади кошаркаш је истакао да је целу репрезентацију посебно мотивисао сјајан амбијент у хали и да с нестрпљењем очекује наступе репрезентације на турниру "Трофеј Београда", који се у суботу и недељу одржава у Комбанк арени.

"Амбијент нас је додатно мотивисао и увек је лепо играти пред нашом публиком, јер онда играмо са додатном енергијом. Наравно очекујем да наставимо са добрим играма и на трофеју Београда и борићемо се свим срцем, да поново пред нашом публиком одиграмо што боље и квалитетније", закључио је Милутинов.

Наредне припремне утакмице репрезентативци Србије одиграће за викенд на Трофеју Београда, на којем ће учествовати Русија, Венецуела и Кина.

На шампионату Европе од 5. до 20 септембра, које заједнички организују Француска, Хрватска, Летонија и Немачка, Србија ће играти у Б групи у Берлину са Шпанијом, Италијом, Турском, Исландом и Немачком.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 02. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару