Читај ми!

Пирова победа Португалије

Португалија - Гана 2:1 (крај). Португалија савладала Гану у последњем колу групе Г, али су обе репрезентације елиминисане са Светског првенства. Кристијано Роналдо постигао први погодак на шампионату, али чини се да је прекасно "прорадио".

Португалија и Гана завршиле су учешће на Светском првенству у Бразилу. Иако је пре међусобног меча постојала теоретска шанса за обе екипа да се домогну осмине финала, минимална победа Португалац од 2:1 значила је крај за обе екипе.

Много више се очекивало од Португалије на овом Мундијалу, а нарочито од најбољег играча планете Кристијана Роналда. Ведета Реала, додуше, успео је да се упише у листу стрелаца тек на последњем мечу на првенству, а његов погодак донео је пирову победу Португалији.

Гана је, после великих кадровских проблема, одиграла сасвим солидан меч. Имала је несрећу да противник поведе после аутогола Бојеа, да би се "црне звезде" у другом полувремену вратиле у игру и изједначиле поготком Асамое Ђана.

Ипак, на крају је Роналдо "прорадио", постигао победоносни погодак за своју екипу и донео победу Португалији, прву на шампионату.

Меч између Португалије и Гане одигран је на Националном стадиону у Бразилији, а меч је судио је Наваф Шукрала из Бахреина.

Овако је протекао меч у Бразилији:

19.52 - Завршен меч у Бразилији, Португалија - Гана 2:1. Обе селекције елиминисане су са шампионата у Бразилу. 

19.37 - ГОООООЛЛЛ! Кристијано Роналдо постиже први гол на шампионату и доноси нову предност Португалији.

19.14 - ГОООООЛЛЛ! Асамоа Ђан доноси изједначење Гани и продужетак наде да "црне звезде" могу до осмине финала. Резултат из Ресифеа иде им на руку, пошто Немачка води против Американаца.

19.02 - Почело друго полувреме на мечу Португалија - Гана. 

18.46 - Полувреме у Бразилији, Португалија води против Гане са 1:0. 

18.31 - ГОООООЛЛЛ! Португалија води од 31. минута, аутоголм дефанзивца Гане Бојеа.

18.00 - Почео меч између Гане и Португалије. 

17.30 - Познати су састави тимова...

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 30. јун 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару