Читај ми!

Шаћири хет-триком заказао дуел са „гаучосима"

Хондурас - Швајцарска 0:3. Швајцарска, упрокос тешком поразу у другом колу групне фазе, ипак ће играти у осмини финала Светског првенства. Расположени Ђердан Шаћири са три гола срушио Хондурас, што је, уз резултат на другом мечу, било довољно за пролазак у осмину финала. Наредни ривал - Аргентина.

Швајцарска се придигла након болног пораза од Француске у другом колу групне фазе, и осигурала пласман у осмини финала победом над Хондурасом (3:0).

Од самог старта меча било је јасно да су Швајцарци заборавили на великих 2:5 од пре неколико дана и показали да су бољи тим од Хондураса.

Ђердан Шаћири је фантастичним ударцем матирао голмана противничке екипе после само шест минута игре, а нови гол, после одличног додавања Јосипа Дрмића, постигао је у 31. минуту.

Покушавали су момци из Хондураса да узврате, али су Шаћири, Бехрами, Дрмић и дружина били вечерас добро расположени. Креативна игра на средини уз константне нападе на гол Хондураса, одбиле су сваки покушај противника, уједно и угасили сваку наду да може доћи до изједначења.

Свој трећи гол, Шаћири је постигао у 71. минуту, после још једне одличне асистенције Дрмића.

Швајцарска, захваљујући овој победи, као и резултату на мечу Француска-Еквадор, иду у осмину финала где ће играти против Аргентине.Овако је протекао меч:

23.29 - ГООООЛ! Хет-трик Ђердана Шаћирија, после још једне, фантастичне, асистенције Јосипа Дрмића. 

23.03 - Почело је друго полувреме. 

22.47 - Крај првог дела игре. 

22.31 - ГООООЛ! Нови гол Ђердана Шаћирија, сјајан контранапад, Дрмић "спаја" Шаћирија са Голом, фудбалер Бајерна не греши. 

22.06 - ГООООЛ! Фантастичан погодак Ђердана Шаћирија.  

22.00 - Почиње меч у Манаусу.

21.40 - Састави Швајцарске и Хондураса... 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару