Колумбија убедљива и против Јапана!

Јапан - Колумбија 1:4 (крај). Новом добром партијом и сигурном игром, репрезентација Колумбије савладала је селекцију Јапана са 4:1, и са максималним учинком дочекује нокаут фазу. Џексон Мартинез двоструки стрелац.

Фудбалери Колумбије завршили су као први у Групи Ц, пошто су у последњем колу са 4:1 победили Јапан.

Колумбија ће у осмини финала Мундијала играти против Уругваја.

Стрелци за Колубију у Кујаби били су Хуан Квардадо у 17. из пенала, Џексон Мартинез у 55. и 82. и Џејмс Родригез у 90. минуту, док је једини погодак за Јапан постигао Шинђи Оказаки у 45. минуту.

Колумбија је повела у 17. минуту када је Квардадо искристио пенал, који је арбитар Карлос Вера досудио после прекршаја Јасујукија Кона над Адријаном Рамосом у казненом простору.

Јапанци, којима је била неопходна победа да би се пласирали у осмину финала, изједначили су до краја полувремена поготком Оказакија у надокнади првог полувремена.

Ипак, Колумбија је преко Џексона Мартинеза већ после 10 минута другог дела дошла до новог вођства, а у наставку рутински до убедљиве предности и победе.

У екипи Колумбије у 85. минуту уместо Давида Оспине ушао је резервни голман Фарид Мондрагон, који је са 43 године постао најстарији фудбалер у историји који је играо на светским првенствима. 

Овако је текао меч: 

23.52 - Крај меча - победа Колумбије од 1:4. Јапанци иду кући, Колумбијци у други круг. 

23.50 - Гооооол ! У стрелеце се у 90. минуту уписао и фудбалер Монака Џејмс Родригез - 1:4! 

23.42 - Гоооооол! Понов Мартинез - 1:3! Сјајан пас избацио је Мартинеза пред гол Јапана а овај хладнокрвно то претвара у нови гол, његов други вечерас.

23.15 - ГОООООЛ! Поново води селекција Колумбије - 1:2. стрелац је у 55. минуту био Џексон Мартинез. Он је одлично прошао Кавашиму и хладнокрвно затресао мрежу "Самураја".

23.05 - Почело је друго полувреме меча Јапан - Колумбија. 

22.49 - Крај доброг првог полуврмена - 1:1. 

22.48 - Гоооооооооол! Јапан стиже до изједначења - 1:1! У последњем минуту првог дела меча, Оказаки је главом сјајно захватио лопту и спровео је у мрежу немоћног Оспине.

22.18 - ГОООООООЛ! Води Колумбија 0:1, стрелац је био Квардадо са 11 метара. Претходно је Коно фаулирао Рамоса у свом казненом простору. Иако им победа није неопходна, Колумбијци играју веома добро и врло мотивисано.

22.00 - Почео је меч између Јапана и Колумбије. 

21.30 - Вечерашњи меч екипе ће почети у овим саставима:

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару