Читај ми!

Енглезима први бод, Костарика без пораза у други круг

Костарика–Енглеска 0:0 (крај). Репрезентација Енглеске освојила је први бод на Мундијалу, одигравши нерешено без голова са Костариком, која ће без пораза у "групи смрти" играти у осмини финала планетарног шампионата.

Репрезентација Енглеске успела је да дође до свог првог бода на Светском првенству, пошто је у резултатски небитној утакмици одиграла нерешено са највећим изненађењем ове групе и целог првенства - Костариком (0:0).

Сусрет у Бело Хоризонтеу протекао је без већих шанси, а селектори две екипе на терен су послали комбиноване саставе, с обзиром на то да сусрет није имао већи резултатски значај.

"Албион" је имао више лопту у поседу и јалову иницијативу, али није успео да озбиљније и опсаније угрози гол симпатичне екипе Костарике.

Податак који можда највише показује о каквом се успеху Костариканаца ради јесте тај да су у мечевима са три бивша светска првака остали непоражени!

Костарика је такмичење у Групи Д завршила на првом месту са седам бодова, Уругвај је други са једним мање, а испали су Италија са три и последња Енглеска са једним бодом. 

19.53 - Завршен је меч истим резултатом којим је и почео, Костарика–Енглеска 0:0. 

19.25 - Иако имају више лопту у својим ногама, Енглези не успевају да озбиљније припрете Навасу. То све делује прилично споро, тромо и надасве неефикасно. Костарика је близу онога што нико није очекивао - да без пораза оде у други круг Мундијала... 

19.04 - Почело је друго полувреме, са центра су кренули Енглези. 

18.46 - Завршено је прво полувреме, без голова али не и без узбуђења. Енглези упутили више шутева на гол противника, али су Костариканци погодили пречку.

18.00 - Почео је меч у Бело Хоризонтеу. 

17.43 - Ово су састави у којима ће екипе почети меч: 

Директан пренос меча можете пратити и на нашем Интернет порталу

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару