Читај ми!

Меси пробио бункер Ирана

Аргентина - Иран 1:0, крај. Аргентинци се поново намучили, ипак, Меси је успео да пробије бункер, који је одолевао током целог меча и био на корак од циља. Иранци су можда и заслужили бод. У последњем колу Групе Ф, Аргентина игра против Нигерије, док се Иран састаје са БиХ. Мечеви су на програму у среду од 18.00 часова.

Аргентина је у Бело Хоризонтеу победила селекцију Ирана са 1:0, у утакмици другог кола Групе Ф. Аргентина је до тријумфа дошла тек у судијској надокнади времена, голом свог најбољег играча Месија. Јужноамеричка селекција се тако пласирала у осмину финала Мундијала, пошто је забележила и другу победу на турниру.

Иранска одбрана успела је да задржи налете Аргентине до самог краја сусрета, а нападачи азијске репрезентације могли су у неколико ситуација чак и да дођу до гола и евентуалне победе над великим фаворитом.

Иранци су у првом делу сусрета имали велику шансу већ на самом почетку, у четвртом минуту. Ашкан Дежагах је одлично центрирао из слободног ударца, али Жалах Хосеини није успео да савлада Серхија Ромера.

Аргентина је имала бројне прилике да дође до поготка, али нападачи те селекције нису успели да савладају расположеног голмана Алиреза Хагигија.

Хагиги је примио гол тек у првом минуту судијске надокнаде времена, пошто је Меси лепим ударцем са 20 метара постигао погодак и донео својој екипи победу и пласман у наредну фазу Мундијала.

Аргентина сада има шест бодова, Иран један, док ће БиХ и Нигерија свој сусрет другог кола одиграти у поноћ.

Ток утакмице:

19.52 - Крај утакмице. Аргентина је савладала Иран са 1:О. 

19.48 - ГООООЛ! Аргентина води са 1:0. Фантастичан шут Месија и Хађиђи је био немоћан, играо се први минут надокнаде времена.

19.02 - Почело је друго полувреме у Бело Хоризонтеу.

18.46 - Завршено је прво полувреме. Репрезентација Ирана успела је да се одбрани од налета Аргентинаца. "Гаучоси" су пропустили неколико изгледних прилика за гол, али нису успели да матирају голмана Хађиђија. С друге стане Иранци су запретили у пар наврата, али ни они нису успели да постину гол.

18.00 - Почела је утакмица између Аргентине и Ирана.

Састави тимова:
Аргентина: Ромеро, Забалета, Фернандез, Гарај, Рохо, Маскерано, Гаго, Ди Марија, Меси, Агуеро, Игуаин;

Иран: Хађиђи, Хосеини, Садеги, Монтазери, Пулади, Шођеи, Тејмуријан, Некунам, Деђагах, Хајсафи, Гучанеђад. 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару