Очекивано: Јапан и Грчка без голова

Јапан - Грчка 0:0 (крај). "Самураји" и Грци поразом су почели Светско првенство у Бразилу, а у међусобном окршају одиграли су баш онако како су многи предвиђали - без голова. Утисак је да су Јапанци били опаснији али су се Грци веома добро и организовано бранили.

Фудбалске репрезенентације Јапана и Грчке одиграче су нерешено 0:0, у мечу другог кола Групе Ц на првенству света у Бразилу.

У веома тврдом, борбеном и не толико квалитетном мечу бољи су били Јaпанаци, међутим надмоћ на терену нису успели а ни умели да материјализују.

Кључни детаљ, који је одредио и даљи ток утакмице, догодио се у 38. минуту утакмице, када је капитен Костас Кацуранис добио своји други жути картон на мечу. Ово искључење било превелики ударац за "Хелене", који су се од тог тренутка одлучили за дефанзиву.

Управо тако је и изгледао други део сусрета. Јапанци су нападали, кружили око шеснаестерца, шутирали са дистанце али није било правих прилика. Са друге стране, Грци су повремено претили из контре али такође без превише успеха.

Из овог ремија највише је профитирала Обала Слоноваче, која је раније данас доживела први пораз али је ипак остала у конкуренцији за друго место, иза суверене и веома сигурне Колумбије.

Овако је протекао меч: 

01.53 - Крај! Завршена је утакмица најнепопулранијим резултатом. Јапан - Грчка 0:0. 

01.27 - Иако имају надомоћ у поседу лопте и стварају шансе, Јапанци ипак не успевају да затресу мрежу одлично организованих Грка. До краја још двадесетак минута...

01.03 - Почело је друго, надајмо се квалитетније полувреме. 

00.47 - Крај првог полувремена, нема голова - 0:0.

00.39 - Грчка у 38. минуту меча остаје са играчем мање на терену. Други жути, дакле црвени картон добио је Кацуранис. Веома тежак задатакје пред "Хеленима" у наставку меча... 

00.36 - Костас Митроглу не може да настави меч, замениће га Гекас. 

00.00 - Почео је меч у Наталу. Са центра су кренули Јапанци. 

23.55 - Ово су састави у којима ће Јапан и Грчка почети утакмицу:

Директан пренос меча можете пратити и на нашем Интернет порталу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару