Конкурси: У мојој згради су сви сложни

Да ли понекад позајмиш од комшије шећер или, на пример, ЦД, нешто тако што ти баш треба, а заборавио си да купиш? Помогнеш старијој комшиници да понесе намирнице уз степенице? Твој или нечији тата помогне мање спретном комшији да упали ауто? Комшиница те изненади кифлицама управо „изашлим" из рерне? Договарате се, сви заједно учествујете у томе да ваша зграда и њена околина буду што лепши?

Ако је тако, или желиш да тако буде, а идеш у први или други разред основне школе или вртић, пошаљи један свој цртеж на конкурс „У мојој згради су сви сложни" Јавног предузећа „Градско стамбено". Извините сви други, али ово важи само за децу која живе у Београду... Нацртај нешто на листу блока број 4... Можеш да користиш фломастере, дрвене, воштане и друге боје, па и све њих заједно, ако желиш. Машту имаш, бојице сигурно имаш... Па шта чекаш онда? Цртај!

Цртеж пошаљи на адресу:


За конкурс „У мојој згради су сви сложни"
ЈП „Градско стамбено"
Данијелова 33
11000 Београд

И пази, твој рад треба да стигне на ову адресу најкасније до 15. новембра 2011. у 12 сати.

Слажи се са својим комшијама, јер ће ти тако сваки дан бити мало лепши, а зграда веселија. И, да - можда ћеш баш ти бити награђен ДВД плејером, часовима цртања и комплетним прибором за цртање, а можда ће се твој рад наћи и у званичном календару овог предузећа за наредну годину.

Срећно!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије