Завршен мини-конкурс за цртеж на фејсбуку

Након великог гласања, наши фејсбук другарићи су одлучили који цртеж треба да постане наш кавер фото и тако освоји прво место на мини-конкурсу "Плава птица на летњем распусту"!

На мини-конкурс за цртеж, који смо отворили на нашој фејсбук страни, а под називом "Плава птица на летњем распусту", пристигло је много занимљивих и маштовитих радова. Неке су наши другарићи бојили дрвеним бојицама, неке фломастерима, а било је и оних који су користили водене боје или који су цртали на компјутеру.

Ипак, после великог гласања, такозване лајкијаде, убедљиву победу, са преко 70 лајкова, однео је цртеж наше другарице Павле Петровић из Тивта, која има само 7 година.

Њен цртеж је био наш кавер фото извесно време током летњег распуста, а онда смо место уступили и другопласираном цртежу Ане Вукоманов, која има свега 6 година.

Како бисмо омогућили и осталим другарићима, чији су цртежи добили велики број лајкова, да се нађу на нашој кавер слици, одлучили смо да је мењамо сваке недеље и то све до почетка нове сезоне!

Хвала свим другарићима што су учествовали и што су наш летњи распуст учинили плавоптичастијим!

Лет, лет!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво