Отворен зимски фејсбук-конкурс за цртеж

Ако још ниси наш другарић на фејсбуку, одмах нас пронађи! Ако уопште немаш фејсбук, можда имају твоји мама, тата или старији брат и сестра? Замоли их да ти га уступе или пошаљу твој рад уместо тебе. А ево о чему је реч!

Чујте и почујте, хокус и покус,

време је за наш нови конкурс!

„Плава птица на зимском распусту" му је име,

јер, како смо лети, тако ћемо и ове зиме,

да вам дамо нешто да се занимате тиме!

А сада доста ове риме!

Од данас, па до 25. децембра шаљите нам своје цртеже као поруке на фејсбук страници „Плаве птице" или на наш мејл plava.ptica@rts.rs. Цртежи могу бити рађени било којом техником: бојицама, темперама, компјутерски... Уколико цртате на папиру, фотографишите свој цртеж и пошаљите нам фотографију истог. Свако може послати неограничени број цртежа, а цртежи би требало да буду водоравни (попречни).

Победник ће бити цртеж са највећим бројем лајкова, а награда ће бити постављање победничког цртежа на кавер фото нашег фејсбук профила. А припремили смо и још неке симболичне награде за најбоље радове!

Зато, на посао, пустите машти на вољу,

па да видимо ко ће направити слику бољу!

Лет, лет!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво