Конкурс за кратку причу

Пусти машту на папир... и пошаљи нам причу! Емисија „Плава птица" расписала је конкурс за најбољу кратку причу.

Дакле, ти напишеш кратку причу и пошаљеш нам је на мејл plava.ptica@rts.rs. Можеш да пишеш на коју год хоћеш тему, можеш да машташ, измишљаш, препричаваш неки свој догађај, да описујеш природу, омиљену особу... Стварно можеш да пишеш о чему год хоћеш.

А ако баш не знаш о чему би писао/ла, онда ти ми помажемо да напишеш кратку причу на тему „сан" - можеш да испричаш неки свој занимљив сан. Или, на пример, да измислиш неки свој сан. Или да чујеш нечији сан и пишеш нам о томе. Ма немогуће да ничега не можеш да се сетиш о чему би писао, свет је толико велик, занимљив и леп, да ћеш сигурно наћи тему за своју кратку причу. А можда напишеш и неколико кратких прича - и то је у реду, само нам пошаљи све приче и ОБАВЕЗНО се потпиши и остави нам неки контакт - најбоље свој број телефона.

И пази добро, конкурс је отворен до 15. децембра. Ми ћемо тада сести, прочитати све приче које су стигле, одабрати три најбоље. И знаш како кажу - ни по бабу, ни по стричевима... Кад одлучимо које су три најбоље приче, ауторе те три приче позивамо код нас у емисију у госте и награђујемо их, а приче објављујемо на нашем сајту. Дакле, оловку, перо или тастатуру у руке и пусти машту на папир...

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 18. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије