Бунт рок фестивал - конкурс

Радио-телевизија Србије и емисија "Бунт" расписују трећи конкурс за учешће демо-бендова на такмичењу "Бунт рок фестивал". Конкурс се расписује за нове, неафирмисане рок извођаче, без објављеног званичног издања. Право учешћа имају сви ауторски демо-бендови и неафирмисани извођачи из Србије.

Бунт рок фестивал једини је телевизијски фестивал такмичарског карактера чији је циљ афирмација домаће поп и рок музике, као и формирање нове српске рок сцене.

Пријаве слати на mail адресу buntrokfestival@gmail.com или на адресу Таковска 10, 11 000 Београд, са назнаком за БУНТ РОК ФЕСТИВАЛ.

Пријавите се, учествујте у формирању нове рок сцене и победите!

Конкурс је отворен до 02. фебруара 2017. године.

Овде можете прочитати/преузети правилник о организацији и начину избора аутора и извођача за III такмичeње демо бендова "Бунт Рок Фестивал"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара