Бунт рок мастерс- четвртфиналне емисије

У наредна три месеца, сваке суботе после 23 часа на Другом програму РТС-а очекује вас, Бунт рок мастерс - први телевизијски фестивал демо бендова.

У првој емисији серијала који прати први телевизијски демо фестивал "Бунт рок мастерс" упознали сте и прве четвртфиналисте који су уживо наступали у Новом Саду, клубу Quarter. У другој емисији настављамо представљање такмичара кроз преглед друге и треће четвртфиналне вечери које су одржане у земунском клубу " Фест ",  28. и 29. децембра 2014.

Понесени сјајном атмосфером која је владала обе вечери и подршком публике која је испунила клуб до последњег места, двадесет и два рок бенда су на бини дали свој максимум. У емисији ћете сазнати нешто више о сваком од њих у интервјуима које су дали представници бендова. Поред сталног жирија којег чине Бранка Главоњић - аутор емисије Бунт, Олга Кепчија и Владимир Јанковић Џет - аутори Демо мастерса и Доброслав Предић - музички уредник у РТС-у и члан групе Дел Арно Бенд, у Београду су бендове оцењивали и Александар Петровић Алек- рок музичар и тонски сниматељ, Немања Поповић - музички продуцент, Ненад Кузмић- музички уредник Радио Београд 202 и Марко Столица - рок новинар.

Списак бендова:

Вране камене

Контраудар

Прекид филма

Касирке

СКА

Mind you

Цивили

Мимо протокола

Ход

Deja vu

Мрка капа

Уземљење

Тhe Bangkcocks

Визељ

Равно до дна

Хаџи продане душе

Кора

Сан дебелих жена

Искон

Алек и оклопно возило

Convoy

Предгрупа Мезе

 

Пратите нас - будите и ви део првог телевизијског фестивала демо бендова. 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара