Одржана четвртфинала у Зрењанину и Косјерићу

У недељу 11. јануара одржано последње четвртфинално вече за бендове из Војводине а 12. јануара "мастерси" су свирали у Косјерићу.

У недељу 11. јануара у позоришном клубу "Зелено звоно" у Зрењанину је одрзано последње четвртфинално вече Бунт Рок Мастерс за бендове из Војводине. Публици и жирију се представило још 14 сјајних бендова:

Antidepresiv (Кикинда)
J & M (Вршац)
Kvazar (Зрењанин)
Kreativni nered (Старчево)
Ledene oči (Зрењанин)
Madresi (Зрењанин)
Naličje senke (Кикинда)
Polaris (Панчево)
Pomoćni točkovi (Вајска)
Zviz (Зрењанин)
Final (Панчево)
Grin (Кикинда)
DNK (Вршац)
The Stop (Фаркаждин)

Велику захвалност дугујемо нашим домаћинима из Зрењанина, пре свега Браниславу Гути Грубачком и његовој екипи из "Зеленог звона", Музичкој кући Марић и нашим драгим гостима у жирију дугогодишњим "борцима" за очување  зрењанинске рок сцене  Дејану Попову и Андреју Буловану.

Сутрадан, 12. јануара екипа Бунт Рок Мастерса се "преселила" 250 километара на запад у Косјерић. У понедељак увече у Клубу "О`ле" одржано је још једно четврфинално вече, овај пут за бендове из Западне Србије. Прилику да се представе пред публиком и жиријем је добило осам бендова:

Drum (Пожега)
Moondance (Ужице)
Nikad spremni (Севојно)
RNDM (Чачак)
Rok u ponoć (Бајина Башта)
Zbedem (Чачак)
Zeppelin (Бајина Башта)  - отказали учешће због болести
No@no (Косјерић)
Vulom (Ужице)
Y.O.X. (Ваљево)- отказали учешће

Концерт у Косјерићу ћемо памтити по сјајној публици и  невероватној атмосфери у Клубу "О`ле". Велику подршку у организацији БРМ у Косјерићу су нам пружили невладина организација "Коактива", клуб "О`ле", Музичка кућа Марић и Туристичка организација Косјерића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара