Златник за срећу у Ослу

Ђоко Танески, представник Македоније на Еуросонгу, сусрео се данас са представницима водећих српских медија у РТС-у. Том приликом поклонио је Милану Станковићу златник као амајлију за срећу у Ослу, и изразио наду да ће се обојица добро пласирати на "Песми Евровизије".

У оквиру своје промо турнеје, представник Македоније Ђоко Танески посетио је Београд, где се након гостовања у "Жикиној шареници" и у "Јутарњем програму" састао са представницима дневних листова. Улогу домаћина имао је наш представник Милан Станковић, те су са новинарима поделили актуелности у припремном периоду за "Песму Евровизије".

Ђоко Танески изразио је наду да ће се Македонија ове године пласирати боље него што је то био случај претходних година. Наиме, у досадашњем такмичењу најбољи резултат Македоније био је 12. место које је остварила Елена Ристеска 2006. године. Танески се нада високом пласману, рекавши у шали да је публици обећао да ће се пласирати у првих пет. Он ће у Теленор арени у Ослу извести поп рок баладу "Јас да имам силата" коју ће певати на матерњем језику под редним бројем 15 прве полуфиналне вечери 25. маја. 

Са њим ће наступити и репер Илија Делов, познатији као Били Звер, који је такође присуствовао овом сусрету. Упитан за мишљење о песми "Ово је Балкан", Ђоко Танески рекао је да је песма врло специфична, да изражава балкански менталитет и да се њему лично допада, те да се нада да ће је и европска публика прихватити.

Милан Станковић одговарао је на бројна питања домаћих медија, а једна од актуелних тема била је и недавно снимљена шпанска верзија песме "Ово је Балкан", која се допала и медијима и публици.

Милан је доживео и пријатно изненађење од свог македонског колеге који му је уручио амајлију за срећу у Ослу. У питању је поклон златник познате македонске винарије, на којем је са једне стране утиснут лого винарије а са друге Свети Јован. Дародавац златника исти је поклонио и македонском представнику.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару