Немачка - "Но Енџелс"

Женски бенд “No Angels” формиран је 2001. године. Девојке су тада однеле победу на првом “Popstars”такмичењу. Дебитовале су синглом "Daylight In Your Eyes". Њихов албум "Elle’ments" се попео директно на прво место топ листа , а потом су уследили распродати концерти и мноштво музичких и медијских награда.

Албуми "Now... Us" и "Pure" (којим су се поново нашле на првом месту топ листа), као и свинг албум "When The Angels Swing", ућуткали су многобројне критичаре који су до тада "No Angels" уклапали у клишее и посматрали их са предрасудама које су неминовне када је реч о "вештачки" створеним бендовима. Те даме су уздрмале целу нацију и више нико није могао да одоли њиховом заводљивом и енергичном поп звуку и заразним мелодијама.

После три године паузе "No Angels" су се вратиле са новим албумом " Destiny", и освојиле топ листе и срца публике синглом "Goodbye To Yesterday". Био је то савршен повратак и девојке су поново изазвале сензацију када су сингл и албум доспели на четврто место топ листа. „No Angels" су се 6. марта ове године суочиле са новим изазовом, пуне страсти и ентузијазма.

Учешћем на немачком националном избору за „Песму Евровизије" остварио им се дечији сан. Sandy, Nadja, Lucy и Jessica кажу: " Милиони људи прате тај догађај сваке године, тако да смо заиста задовољне што ћемо учествовати у полуфиналном кругу". "No Angels" ће промовисати своју нову песму  „Disappear". Девојке кажу да та песма одлично дочарава пролећно расположење и да ће освојити публику широм Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара