Малта - Морена

Она има двадесет три године. Зову је „Медитерански Вулкан”... Има један од најоригиналнијих гласова на Малти, и пева разне музичке жанрове - од рока до прогресивног попа... Шпијун 1 зове Шпијуна 4... Дешифровао сам шифру... То је Морена.

Та динамична певачица потиче са Гозоа, и протутњала је кроз локалну музичку сцену као торнадо, победивши на некима од најпрестижнијих фестивала. Релативно је нова на музичкој сцени, али је за певање била заинтересована одувек. Уз помоћ своје сестре, Георгине, која је сопран, полако али сигурно је развила свој певачки таленат. Када је напунила 18 година постала је певачица бенда "Spectrum"  чији је вођа и данас.

2006. године Морена и Paulo Giordimiana отпевали су дуетску песму "Time" са којом су се први пут појавили на националном такмичењу за "Песму Евровизије". Освојили су девето место, али је Морена схватила да не жели да одустане од борбе за учешће на том престижном европском такмичењу.

У међувремену се појавила у неколико телевизијских шоу програма и наставила да сарађује са познатим композитором и продуцентом Филипом Велом .

Прошле године је Џерард Џејмс Борг, одушевљен Мореном, решио да од тог тренутка своје време и енергију посвети каријери "Медитеранског Вулкана". Као резултат њиховог заједничког рада настала је песма "Водка" и Морена се ускоро нашла у студију. Неколико месеци касније, извела је ту "заразну" песму у поп маниру у финалу националног избора за "Песму Евровизије" . Победила је и освојила срца представника медија и гледалаца и сада је на путу да освоји публику широм Европе!  "Шпијун 1 зове Шпијуна 4 - коненктујте се." 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара