Бугарска - "Дип зон"

Deep Zone Project су 2000. године основала три музичара, ди-џеја и тонска сниматеља, који су у Источној Европи познати по свом таленту за компоновање и писање клупских химни.

Након објављивања њиховог деби албума "Ela Izgei" 2002. године,  DJ Диан, Роско, Љубомир Савов (отац DJ Диан) и Јоана aka Deep Zone Project номиновани су у пет категорија на додели музичких награда MM TV  за најбољу песму, за албум године, за групу године, за најбољи видео-спот и за деби године. Награда за најбољу песму била је и те како заслужена, будући да је композиција "Ela Izgrei" била велики хит на целом Балкану.

Њихов хит "DJ, Take Me Away" стигао је до другог места на топ-листи "World Chart Express" MTV Европе и донео им је победу у финалу бугарског националног избора за "Песму Евровизије 2008".

Сарадња са DJ Балтазаром дала је групи нову димензију. Кренули су на велике клупске турнеје "Welcome To The Loop" и "Red Line", током којих их је слушало више од 30.000 људи.

Балтазар је почео да ради као ди-џеј 1998. године и сада је један од најцењенијих и најпопуларнијих ди-џејева и продуцената у Бугарској. Наступао је у свим великим клубовима у земљи, као и у разним радио и ТВ емисијама. Кад је реч о међународним наступима, посетио је скоро 20 европских земаља. Балтазаров стил варира између груви/минимал техна и електро/трајбал/прогресивног хауса, али увек је у складу са најновијим дешавањима на сцени.  

Јоана Драгнева, ака Јоана, главни вокал групе "Deep Zone", рођена је у Софији пре 21 годину. Уписала се у Бугарску националну музичку школу када је имала десет година. Тренутно студира на Националној музичкој академији у Софији, на одсеку за перкусије и поп и џез певање. Јоана  ради као репортер у емисији "Сви испред ТВ екрана" која се приказује на БНТ-у. Она је перкусиониста у софијској Филхармонији младих и у америчком симфонијском оркестру. Од 2006. године, Јоана је певачица и перкусиониста у групама "Deep Zone" и "Big Band".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару