Дарија Врачевић с нестрпљењем очекује да „подигне глас“

Што је одлазак у Пољску ближи, и узбуђење је веће. Дарија Врачевић с нестрпљењем ишчекује тренутак када ће на великој Евровизијској сцени отпевати песму „Подигни глас“ која говори о климатским променама и све учесталијим природним непогодама.

Тим који Дарији помаже да на најбољи начин изведе песму и пренесе поруку свакодневно ради са њом.

„Она је редовно долазила на пробе, наравно, и апсолутно поштује све што се тражи од ње –слуша и кореографа, и редитеља, продуценте. Веома је одговорно дете, али ја сам на то већ навикла с обзиром на то да пева у хору Чаролија од своје друге године“, рекла је Леонтина Вукомановић, ауторка текста песме. 

„Сви воле да сарађују и то је најбитније, јер је моје мишљење најбитније, јер је битно мени да ми буде угодно јер се види ако се нешто мени не свиђа. Ово је боље него што сам очекивала. И много ми је драго што ова песма говори о оваквим стварима које се дешавају на нашој планети, што имам овакав сценски наступ и што ћу имати све што пожелим на сцени, што нећу још да откривам, што ћете тек да видите 24. новембра“, каже Дарија.

С обзиром на то да је реч о извођачки захтевној нумери, Дарија ће на сцени моћи пре свега да се концентрише на певање. Уз мање покрета а више визуелних ефеката, наступ на најбољи начин прати поруку песме. Милица Церовић и Вук Таталовић задужени су за визуелни израз наступа.

„Трудили смо се да испратимо текст песме и њен смисао али је анимација урађена бајковито – нисмо хтели да будемо страшни јер ипак је то Дечја Евровизија ни банални. Мислим да смо нашли добру меру у којој тај видео рад прати текст песме“, изјавила је Милица Церовић, кореограф. 

Што је одлазак у Пољску ближи, и узбуђење је веће. Дарија Врачевић с нестрпљењем ишчекује тренутак када ће на великој евровизијској сцени отпевати песму Подигни глас, која говори о климатским променама и све учесталијим природним непогодама. Тим који јој помаже да на најбољи начин изведе нумеру и пренесе поруку, свакодневно ради са њом.

Дарија се радује такмичењу, новим искуствима и што је најважније, верује у себе и у победу. А за разлику од велике Евровизије на којој гледаоци из Србије не могу да гласају за свог представника, на Дечјој песми Евровизије је то могуће.

Од петка 22. новембра од 20 часова до почетка такмичења 24. новембра у 16 сати, преко званичне евровизијске апликације моћи ћете да гласате за песму Подигни глас и помогнете Дарији да победи на овом престижном такмичењу. Апликација је бесплатна и може да се гласа из Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 20. јун 2024.
34° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије