Лена Стаменковић

Рођена је у Зајечару 01.06.2004.године. Још као беба показивала је интересовање за музику. Реаговала је на први тон, певушила и играла у ритму музике.

Први пут је запевала на крштењу свог брата Јакова. Сви су били одушевљени њеном слободом, гласом и игром.

Годинама је њено интересовање за музику расло. Музичку школу је уписала 2012.године. Сада је четврти разред, свира клавир и пева у хору. Потиче из уметничке породице. Отац Милан свира трубу и пева са својим бендом, а дека јој је сликар.

Воли различите музичке жанрове. Од попа, преко р'н'б-ја до рока и увек воли да чује нешто ново. Омиљени извођачи су јој Селин Дион, Алиша Киз, Мараја Кери, група Квин, Мајкл Џексон и многи други.

Учествовала је на великом талент show за децу певаче и пласирала се на четврто место. Освојила је публику својим шармом, спонтаношћу и искреношћу. Поред изузетног гласа и талента, Лена преноси позитивну енергију и у сваку песму унесе искрене емоције. Такмичење је схватила као игру и забаву, стекла је велико и драгоцено искуство, нова познанства и пријатељства.

Лена је веома свестрана и креативна. Лепо црта, плете, прави фризуре и разне предмете од различитих материјала. Поред певања, талентована је и за глуму.

О њеном моћном гласу много говори и прича о сијалици која је пукла док је Лена певала. Можда је то била случајност, али баш док је извлачила највиши тон, сијалица се разбила, а у кући је нестало струје јер је искочила склопка.

Лена је позитивно и весело дете које зна шта хоће. Веома упорно гради свој уметнички пут и ужива у томе. Себи поставља задатке и успешно их решава као нивое у игрици.

Има потребу да свој таленат подели са другима и да је сви чују како пева.

English version

Version française

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару