Читај ми!

Код Линдзи ни уређај за праћење не ради

Проблематична Линдзи Лохан не престаје да задаје главобоље полицајцима. Систем за праћење глумице која је у кућном притвору, огласио се пре неколико дана.

Уређај која се користи за Линдзи Лохан док је у кућном притвору, огласио се пре неколико дана, због чега су полицајци морали да реагују.

Међутим, када су стигли у глумичину вилу у Лос Анђелесу, затекли су је како гледа телевизију и чита сценарио.

Органи реда су, ипак, одлучили да би било најбоље да замене опрему и уређај за чланак.

Док је у кућном притвору, Линдзи може да напусти вилу само уколико иде код лекара или у одељење за условно ослобађање. Може да прима госте, али не сме да напусти унутрашње просторије куће, јер се на тај начин укључује аларм.

Лоханова је осуђена на четири месеца затвора због крађе огрлице вредне 2.500 долара, али због претрпаности тих институција и чињенице да није насилни преступник, добила је могућност да казну служи код куће.

Очекује се да глумица од предвиђеног периода одлужи само 35 дана захваљујући добром владању и буџетским ограничењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи