Читај ми!

Напунила 60?!

Како изгледају баке ако Ким Бејсингер, која је управо напунила 60 година, има манекенску фигуру и кожу са тек понеком дубљом бором? Ботокс, наводно, није заслужан за младалачки изглед оскаровке. Каква год да је метода у питању донеће идејном творцу милионе, јер је мало вероватно да је „кривац“ само генетика.

Пакао није окован ледом, смак света није збрисао становништво на Земљи, па ипак, десило се нешто подједнако невероватно.

Једна од најлепших жена које су икада живеле (оцена бившег мужа) ушла је 8. децембра у седму деценију, али је и даље предалеко од старице.

Манекенску каријеру започела је још давних седамдесетих година као заштитно лице шампона Breck, пише Хафингтон пост.

Није јој много требало да стигне до Холивуда и тамо направи пометњу. Први важан задатак била је улога поред Шона Конерија у филму о Џејмсу Бонду Никад не реци никад. Остало је историја.

Ким Бејсингер је грабила ка звездама крупним корацима, а 1997. године стигао је и Оскар за улогу фаталне заводнице у остварењу Поверљиво из Лос Анђелеса.

Странице жуте штампе годинама су пунили детаљи о њеном приватном животу. Свет је желео да зна како јој је у браку са Алеком Болдвином, а затим и зашто су решили да се разиђу.

Успомена на брачни живот, ћерка Ајерланд, напунила је 18 година и слика је и прилика Ким из млађих дана. И тинејџерка је запањена изгледом своје мајке.

„Изгледа као неко мојих година. Застрашујуће је колико јој тело добро изгледа“, открила је Ајерланд почетком године у интервјуу за магазин Ел.

Према њеним речима, Ким никада није користила ботокс и сличне начине да би задржала младалачки изглед.

Мало је вероватно да су само гени „криви“ за невероватан изглед глумице, па каква год да је метода у питању, ако је метода у питању, донеће идејном творцу милионе.

Лепа оскаровка, међутим, жали због опседнутости сопствене нације младоликим изгледом.

„Заиста бих волела да године прихватамо више као Европљани. Превелики притисак осећају жене, али и мушкарци, па чак и деца“, истакла је 60-годишња Ким у изјави за Teen Hollywood.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 16. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару