Читај ми!

Холивудски орлови рано полете

Славу о којој многи маштају они су стекли још као деца, али, како је срећа варљива ствар, мало ко је опстао пливајући у суровим и хладним водама шоу-бизниса. Они који су успели у тој мисији, испливали су право у звездани врх Холивуда.

Поједини глумци освојили су свет још као деца, неки од њих рано, а неки прерано. Дечје звезде које су одлучиле да наставе тим путем, далеко су стигле, али има и оних који не воле у јавности ни име да им се спомене.

Џонатан Липницки откравио је срца и најзаклетијих противника романтичарских сцена у остварењу Џери Мегвајер широким осмехом. Упркос чињеници да је наставио глумачку каријеру, овог дечкића, сада већ мушкарца, филмофили и даље памте по улози која га је прославила.

Због филма Моја девојка смењивали су се сузе и смех, а у главној улози девојчице бриљирала је Ана Чламски. Данас ова телевизијска глумица живи нешто повученијим животом, за разлику од времена када је била дете и бира улоге у којима може да ужива.

Најсимпатичнији члан дружине Гуниса, некада буцкасти Џеф Коен, више није ни налик некадашњој дечјој звезди. Драстично променивши изглед, некада познати симпатични буцко сада ради као адвокат, и то баш на пољу где је некада бриљирао – у свету забаве.

Очигледно је улога Пагзлија, наследника лозе Породице Адамс била превише за младог Џимија Воркмана, јер се после тог остварења никада више није бавио глумом.

Дакота Фенинг је својим дамским држањем најавила долазак нове холивудске звезде, и дато обећање је испунила. Данас, она је једна од најперспективнијих младих глумица чије је име у свету забаве свима познато.

Едвард Фурлонг доказао је да немају сви тинејџери проблеме које носи ово доба. Са перфектним теном и косом која је пркосила свим временским условима, био је незаменљива подршка Терминатору, у добу када је био на граници дечаштва и момаштва.

Међутим, после пар филмова, његова каријера пала је у засенак инцидената и сукоба са законом по којима је у последње време познатији.

Још један члан чувене Породице Адамс одушевио је својом улогом и отворио себи златна врата Холивуда. Кристина Ричи била је одлична као симпатична, суморна Среда Адамс, али се на томе није зауставила. Данас иза себе има мноштво филмова и серија најразличитијих продукција, а њен дијапазон улога све је шири са сваком годином успешне каријере.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару