Читај ми!

Људи, ја уопште нисам згодна!

Најсексепилнија глумица британских сапуница, Мишел Киген, на једној карипској плажи врло јасно je показала зашто већ годинама носи ову титулу, иако упорно одбија да призна да је згодна. Плаветнило мора, белина песка и сјајан тен инспирисали су младу старлету да сними и неколико фотографија и окачи их на Твитер. Коментари нису изостали. Позитивни, наравно.

Она једноставно нема тај проблем шта ће да обуче кад крене на плажу. Мада одбија да призна да је згодна!

Двадесетпетогодишња британска глумица Мишел Киген тренутно ужива у чарима Кариба, тачније острва Сент Винсент, где се припрема за нови филмски пројекат о којем још увек не жели јавно да говори.

Плаветнило мора и белина песка испред одмаралишта "Buccament Bay", где је одсела, инспирисали су младу старлету да сними неколико заводљивих фотографија и путем друштвене мреже Твитер похвали се свима колико јој је добро.

Ова бивша стјуардеса је неколико година заредом добијала награду „Нaјсексепилнија глумица сапуница у Британији", а била је номинована и за најбољу глумицу, за улогу Тине Мекинтајер у серији Coronation Street.

Међутим, недавно је у интервјуу за магазин Хелоу признала да не сматра себе сексепилном. „Засмејава ме то што људи мисле да сам згодна, јер уопште нисам!", нагласила је Мишел.

Сад и она све нас мало засмејава.

Иначе, острвски медији пишу да је много бољег расположења него што је била летос када је, после 19-месечне романсе, раскинула веридбу са Maксом Џорџом, певачем бој-бенда "The Wanted".

„Очигледно, то је био веома тужан период за нас. Али, боже мој, нисам једина девојка која је икада раскинула."

Повод је био што ју је Макс преварио с другом... Било је то у јулу. А само пар месеци раније, у априлу, запросио ју је уз прстен вредан 10.000 фунти.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару