Читај ми!

Мој костим је најлепши!

Свет фантазије пригрли уочи Ноћи вештица све јавне личности, без обзира на то за какав костим су се определиле. И овог пута, лумповало се до ситних сати у маштовитим креацијама инспирисаним цртаним јунацима, мистичним створењима, стриптизетама и секси полицајкама.

Празник Ноћ вештица традиционално се обележава у многим западним земљама, а нарочито је популаран у САД где на производе за прославу, Американци годишње потроше тек нешто мање него за прославу Божића.

Холивудске звезде обожавају овај празник, јер тада могу да обуку шта год пожеле и да се лудо проводе, а да се при том не нађу на удару новинара и модних критичара.

Сваки секунд викенда уочи празника, то јест 31. октобра, користи се за маскенбале. Маштовитост је увек на завидном нивоу, тако да су се и овог пута могли видети разноразни костими почев од ванземаљаца, разних чудовишта, преко цртаних јунака, животиња, мистичних створења, па све до стриптизета, секси полицајаца и медицинских сестри.

Посебну пажњу привукла је Ким Кардашијан, која је са својим дечком Кањеом Вестом дошла на забаву обучена као сирена. Прича се да је старлета за ову хаљину издовојила чак 2.000 долара.

За разлику од ње, лепа глумица Џесика Алба је са супругом Кешом Вореном и ћеркицом Онор чинила "The Incredibles" породицу суперхероја.

Бивша рвачица и девојка Џорџа Клунија, Стејси Киблер, имала је прелепу хаљину, али није баш најјасније шта је њен костим требало да представља.

Млада глумица Ема Робертс определила се за вероватно најупечатљивији костим – била је обучена као њена тетка Џулија Робертс у филму Згодна жена.

Ништа мање креативна није била ни бразилска манекенка Алесандра Амброзио, која је мушки део популације оставила без речи костимом секси полицајке, који јој је пристајао фантастично.

Наравно, неизоставни део сваког догађаја, богаташица Парис Хилтон и овог пута се потрудила да буде у центру пажње и засени остале, одабравши изазован костим који је, осим њених атрибута, истицао и љубав према картама.

Овогодишња прослава чувеног празника свакако ће остати упамћена и по креативности Роузи Хантингтон Вајтли и певачице Кристине Милијан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару