Читај ми!

Син Силвестера Сталонеа пронађен мртав

Беживотно тело Сејџа Сталонеа, 36-годишњег сина холивудског глумца Силвестера Сталонеа, пронађено је у његовој кући у Лос Анђелесу. Истражитељи: ништа сумњиво, нема назнака да је реч о самоубиству, преурањени и произвољни наводи медија да су дрога или лекови узрок смрти. Сејџови пријатељи: није се дрогирао.

12.39 –  Сталонеови пријатељи шокирани спекулацијама о превеликој количини дроге као узроку смрти – није користио чак ни марихуану.

11.52 – Сајт Radar Online: Екипа хитне медицинске помоћи прогласила смрт после готово пола сата борбе да Сејџа Сталонеа врати у живот.

11.46 – Аутопсија у наредних 48 сати.

Сејџ Сталоне, син глумца Силвестера Сталонеа, пронађен је мртав у својој кући у Лос Анђелесу, а истражитељи кажу да нема трагова ничег сумњивог.

Помоћник главног патолога за округ Лос Анђелеса Ед Винтер изјавио је да су приликом истраге нађене бочице са лековима, али није могао да каже ни у којој количини ни које врсте.

Такође, није рекао да ли су лекови изазвали смрт 36-годишњег Сејџа.

Према Винтеровим речима, беживотног Сталонеа су у петак после подне око 14 часова (23 часа по средњеевропском времену) пронашли један човек који је радио за њега и један Сталонеов рођак.

Потом је у кућу стигла полиција и екипа хитне помоћи која је готово пола сата покушавала да Сталонеа врати у живот.

Сејџ Сталоне проглашен мртвим у 15.30.

Није пронађена никаква порука, која би указивала на евентуално самоубиство.

Винтер је рекао да ће током следећих неколико дана бити обављена аутопсија, а истражитељи ће прегледати Сталонеове здравствене картоне.

Убрзо након вести о смрти сина велике америчке филмске звезде медије су преплавиле претпоставке да је реч о превеликој количини наркотика или лекова.

Истражитељи такве наводе квалификују као произвољне и преране и истичу да ће се на званичан узрок смрти чекати неколико седмица, док се не обаве токсиколошка испитивања.

Сталонеови пријатељи су шокирани спекулацијама о превеликој количини дроге као узроку смрти.

„Видели смо се пре две недеље и изгледао је сјајно. Био је здрав и весео. Није деловао депресивно уопште", рекао је један од глумчевих пријатеља. „Не знам да је користио дрогу, чак ни траву. Да умре од прекомерне дозе дроге је потпуни шок за мене." 

Представница Силвестера Сталонеа Мишел Бега упутила је медијима сопштење у којем се наводи да је 66-годишњи глумац скрхан болом због изненадног губитка сина.

„Сејџ је био веома талентован и предиван млади човек. Никада неће престати да нам недостаје", наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару