Jutarnji program

Od praznog jezera Gazivode, do večitog fudbalskog derbija. O uništavanju artiljerijske granate, koncertima, festivalima, bolesnim pčelama, poplavama, šahu...

U Jutarnjem programu govorimo i o ovim temama:

Povišene vrednosti lošeg holesterol uglavnom su posledica grešaka u ishrani. Međutim, jedan od 250 stanovnika ima takozvanu genetsku grešku, koja se nasleđuje. 

Da li nas pametni telefoni prisluškuju?

Ptičji grad, carstvo riba, brdsko planinski konj, balkanska koza ili magare, mangulice, vitoroška ovca, vodena botanička bašta … Dobar deo emisije, bićemo u Radmilovcu.

Šta možemo naučiti iz Ženevskih konvencija 75 godina posle njihovog usvajanja? O tome posle pola 9 govore Ana Lugon Mulin, ambasadorka Švajcarske,  Jelena Stijačić, šefica Regionalne delegacije Međunarodnog komiteta Crvenog krsta u Beogradu i profesor Dragan Radovanović, predsednik Crvenog krsta Srbije.

Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a uništili su u Deliblatskoj peščari artiljerijsku granatu zaostalu iz Prvog svetskog rata, koja je pronađena u Vlajkovićevoj ulici u Beogradu. O samoj akciji govore oni koji su direktno uključeni u uništavanje granata.


Pre 10 godina, došao je u Srbiju na kratko i ostao do sada. Kaže, dopali su mu se ovde fini i ljubazni ljudi. Naš gost biće Arno Amber, francuski glumac koji govori srpski.

Koncert koji se ne propušta je u četvrtak na Kolarcu. "Prsten bez reči" i Simfonijski orkestar RTS. O tome posle pola 10.

Od 25. do 30.septembra u Leskovcu biće 17. Leskovački internacionalni festival filmske režije, Biće dodeljena i novoustanovljen nagrada Festivala „Otisak Gorana Paskaljevića". O tome, pri kraju emisije.

Urednik: Dušica Tasić

Voditelj: Olivera Perkovski

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи