Читај ми!

Временска прогноза - 31. март

До краја седмице претежно облачно и постепено хладније, у петак и суботу местимично киша и локално обилније падавине. У суботу ће на планинама киша прећи у снег, а у ноћи ка недељи краткотрајан снег понегде се очекује и у нижим пределима. У недељу у већини крајева престанак падавина, а у источној и јужној Србији местимично киша, у брдско-планинским пределима снег. Почетком наредне седмице очекује се и слаб јутарњи мраз. У понедељак у свим крајевима, а у уторак у централним и јужним пределима местимично киша, на планинама снег.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

31.03.2022. Четвртак Претежно облачно, местимично с кишом и пљусковима, а понегде је могућа и појава грмљавине. Ветар умерен и јак, јужних праваца. Најнижа температура од 7 до 12, а највиша од 17 до 20 степени.

01.04.2022. Петак Претежно облачно, местимично с кишом и краткотрајним пљусковима уз могућност грмљавине. Ветар умерен и јак, југозападни. Најнижа температура од 8 до 13, а највиша од 16 до 21 степени. У току ноћи на високим планинама прелазак кише у снег.

02.04.2022. Субота Претежно облачно и хладније, повремено с кишом и пљусковима, а на планинама и са снегом. Ветар слаб и умерен, западни. Најнижа температура од 4 до 9, а највиша од 10 на северозападу до 17 степени на југоистоку Србије. У току ноћи ка недељи услед даљег пада температуре краткотрајан снег понегде је могућ и у нижим пределима.

03.04.2022. Недеља Претежно облачно и хладно, на југу и истоку Србије с кишом, на планинама са снегом, а у осталим крајевима престанак падавина. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 0 до 5, а највиша од 6 до 11 степени.

петак, 06. септембар 2024.
32° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару