Разбијена терористичка група у Русији

Шеф руске Федералне безбедносне службе Александар Бортников рекао да је разбијена терористичка група која се припремала да у великим руским градовима изврши нападе "попут оног који се догодио у Паризу".

Александар Бортников је навео да је ФСБ, наследница совјетског КГБ-а, у фебруару разбила поменуту терористичку групу у сарадњи са казахстанским безбедносним службама, пренела је агенција АП.

Бортников је рекао да су припадници те групе планирали да, након што изврше терористичке нападе "према париском сценарију", оду у Сирију да се прикључе такозваној Исламској држави.

Међутим, Бортников није навео колико је људи ухапшено, нити је изнео више детаља о тој акцији.

Коментаришући пад авиона комапније "Иџипт ер", Бортников је рекао да је терористички напад највероватнији узрок пада.

Додао је да је руска безбедносна агенција позвала на удружену акцију како би се открили одговорни за овај "монструозни напад".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи