Читај ми!

Обрачун у планинама, Дорнер мртав?

Бивши калифорнијски полицајац Кристофер Дорнер, који се терети за убиство четворо људи, највероватније погинуо у сукобу са полицијом на Биг Бер планини у близини Лос Анђелеса. Полиција пронашла угљенисано тело, које ће бити идентификовано за неколико дана. У размени ватре један полицајац убијен, а један рањен.

Америчка полиција пронашла је, највероватније, тело бившег полицајца Кристофера Дорнера (33), осумњиченог за убиство четворо људи, након краће размене ватре током које је дошло до пожара у колиби у којој се, наводно, скривао. Тело је угљенисано и биће потребно неколико дана како би се утврдио идентитет.

Према речима портпарола уреда шерифа Џодија Милера, полиција је опколила осумњиченог, који се забарикадирао у колиби код језера Биг Бер, у близини Лос Анђелеса. У размени ватре која је уследила, један заменик шерифа је убијен, а један је рањен.

У току пуцњаве колибу је захватио пожар, након чега је полиција пронашла угљенисане људске остатке за које сматра да припадају Дорнеру. Утврђивање идентитета трајаће неколико дана.

Полиција верује да је Дорнер провалио у колибу пре неколико дана и везао две особе које су се налазиле у њој.

Потрага за Дорнером, отпуштеним још 2008. године због давања лажних изјава, почела је пошто је доведен у везу са убиством прошле недеље. Од 2. фебруара до јуче није се знало где се Дорнер налази.

Дорнер је после вишегодишњег суђења изгубио радни спор. Сумња се да је убио једог младића и ћерку бившег полицијског капетана који га је заступао током дисциплинског процеса.

Власти верују да је Дорнер током прошле недеље отворио ватру и на полицију у градовима источно од Лос Анђелеса, убивши једног и ранивши другог полицајца. Дорнер је сам себе повезао с тим убиствима опширним текстом на Фејсбуку.

Дорнер, који је и бивши војник, заветовао се да ће се осветити бившим колегама које криви за окончање своје полицијске каријере.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару