Читај ми!

Пуцао на обданиште, па се убио

Један човек пуцао на обданиште у руском граду Салават на југоистогу земље. Напдач извршио самоубиство док је полиција опседала његов стан.

На југоистоку Русије, у граду Салават, један човек је пуцао на обданиште, а потом извршио самоубиство, док је полиција опседала његов стан, преноси сајт lifenews.ru.

Педесетогодишњи нападач испалио је из ловачке пушке неколико хитаца са прозора свог стана у Салавату, у републици Башкортостан и разбио прозор спортске сале у којој су се деца играла. Једна наставница је задобила лакше повреде од делића стакла које се расуло, јавили су руски медији.

Руски новински сајт lifenews.ru пише да је прозор спортске сале погодило шест метака, а да је стакло погодило у стомак једну наставницу док је изводила децу из сале, пренео је Ројтерс.

Директорка обданишта је о нападу одмах обавестила полицију, а становници суседних зграда су евакуисани.

Полиција је најпре опколила стан нападача и затражила од њега да се преда, што је он одбио. Првобитна верзија приче била је да је полиција убила нападаче, међутим касније је потврђено да је он сам пререзао себи врат кухињским ножем у току опсаде његовог стана.

У Москви је у новембру прошле године један адвокат убио петоро својих колега, након чега су власти почеле да разматрају увођење строжих закона за поседовање оружја.

Продаја борбеног оружја у Русији је противзаконита, а ловачке пуше се могу набавити уз одговарајућу дозволу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи