Читај ми!

Нетанијаху: Хамас жели да уништи Израел

Изјава лидера Хамаса Халеда Машала показују да та група жели да уништи Израел, рекао је је премијер Израела Бењамин Нетанијаху. Машал на прослави поводом 25. годишњице оснивања тог радикалног покрета рекао да ће наставити борбу против Израела.

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху изјавио је да коментари лидера палестинског покрета Хамас Халеда Машала показују да та група жели да уништи Израел.

Коментаришући Машалову посету појасу Гази, Нетанијаху је на састанку израелске владе рекао да изјава лидера Хамаса показује да тај покрет остаје непријатељ јеврејске државе.

"Још једном нам се приказало право лице наших непријатеља. Немају никакву намеру за компромисом с нама. Они желе да нам униште земљу, али очигледно неће успети у томе", рекао је премијер Израела.

Машал је јуче у Гази, на прослави поводом 25. годишњице оснивања тог радикалног покрета, рекао да ће наставити борбу против Израела.

"Не одустајемо ни од једног инча Палестине, која ће остати исламска и арапска за нас и ни за кога другог. Џихад и оружани отпор је једини пут. Не можемо признати израелски легитимитет", рекао је Машал, који се после 50 година вратио на палестинску територију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи