Читај ми!

Петоструко убиство због љубави

Један Рус, који је патио од неузвраћене љубави, јутрос је у једној фарамацеутској компанији у Москви убио петоро колега, жену коју је волео и ранио још две особе. Обезбеђење га је ухватило и предало полицији.

Заљубљени Рус, који је патио због неузвраћене љубави, јутрос је убио петоро својих колега, укључујући и жену коју је волео, и још двоје ранио на радном месту у једној фармацеутској компанији у Москви, саопштила је руска полиција.

"Ујутру, 7. новембра 2012, осумњичени је ушао у канцеларију фармацеутске компаније где је радио и испалио више хитаца из сачмаре коју је поседовао. Као резултат, три мушкарца и две младе жене који су седели на својим радним местима, убијени су на лицу места, а још један мушкарац и једна млада жена су рањени и примају медицинску помоћ", саопшила је безбедносна служба неименоване руске компаније.

Руска новинска агенција РИА Новости јавила је да је Рус патио због неузвраћене љубави и да је, жена коју је волео, међу жртвама данашњег масакра. Новости.ру наводе да је реч о младом љубоморном правнику и, иако су објавили његову фотографију, не наводе име. Прецизирали су да је убиство починио из два карабина, насумично пуцајући.

"Истражитељима је рекао да се заљубио у девојку која је била фармацеут, али да његова осећања нису била узвраћена. Због тога се опијао пет дана и данас је дошао и отворио ватру", потврдио је неименовани извор из руске полиције.

Безбедносна служба компаније ухватила је убицу и он је сада у полицијском притвору, додаје се у саопштењу, пренела је агенција АФП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи