Читај ми!

Рација у 30 канадских градова

Ухапшене 103 особе у рацијама широм Канаде. Том приликом заплењена дрога, експлозив, око 400 комада различитог наоружања и 250.000 долара од наркотика.

После рација у 30 канадских градова откривена је велика криминална група и ухапшене су 103 особе,  у којима је заплењена дрога, експлозив, око 400 комада различитог наоружања и новац од наркотика.

"Успели смо у неутралисању те (криминалне) мреже", изјавио је портпарол полиција Квебека. 

Према речима портпарола, више од хиљаду полицајаца из Сурет ду Квебек, Канадске краљевске коњичке полиције и неколико локалних полицијских снага било је укључено у рације спроведене у 30 градова у Британској Колумбији, Онтарију и провинцији Квебек, преноси АФП.

Ухапшене су 103 особе од укупно 128 осумњичених током истраге, заплењено је 250.000 канадских долара у готовини, као и велика количина таблета, канабиса, кокаина и других недозвољених опијата.

Суд је такође замрзао имовину ухапшених у вредности од 1,2 милиона канадских долара.

Према наводима канадске полиције, ова криминална група дистрибуирала је 75 килограма кокаина недељно и продала је опијата за 50 милиона канадских долара, само у последњих шест месеци.

Ухапшени су оптужени и за увоз и трговину кокаина из Мексика, као и гангстерско понашање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи