Читај ми!

Кобна Ноћ вештица

Три особе погинуле у Мадриду, две у Колумбији, а четири повређене у Лос Анђелесу током прославе Ноћи вештица.

У синоћној прослави Ноћи вештица у Мадриду су погинуле три жене, а у Колумбији су погинула двојица мушкарца, док је 37 особа повређено. У оружаном нападу у Лос Анђелесу на Универзитету Јужна Калифорнија рањене четири особе.

У прослави у мадридској Арени, у стампеду која је насао, три жене су погинуле, а две особе су озбиљно повређене, преноси Би-Би-Си.

Није познато шта је изазвало метеж, али је према неким извештајима, паника настала када је у масу бачена бакља.

У Колумбији су два мушкарца погинула када је бомба, коју су носили на бициклу, експлодирала током прославе Ноћи вештица на главном тргу једног колумбијског градића, док је 37 особа рањено, од чега четрнаесторо деце, саопштиле су власти Колумбије.

Шеф регионалне полиције рекао је да су двојица погинулих били припадници банде која се бави трговином дрогом, у спрези са левичарским побуњеницима у тој земљи, и изгледа да су прерано детонирали бомбу.

Експлозија се десила ноћас, два блока од централног трга градића Прадере, у колумбијској држави Ваље дел Каука, где се више од 5.000 деце окупило да обележи Ноћ вештица.

Према речима власти, изгледа да је на мети експлозије била полицијска станица у Прадери.

У Лос Анђелесу на Универзитету Јужна Калифорнија, у оружаном инциденту током прославе Ноћи вештица рањене су четири особе, од којих једна тешко.

Након инцидента, како је навео Универзитет, затворен је цео комплекс где се налазе факултети и студентски домови, а сви студенти и запослени су га напустили.

Полиција је брзо стигла, јер у самом кампусу постоје патроле. Ухапшена једна особа осуњичена у вези са нападом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи