Читај ми!

Одблокирана Ибарска магистрала

Интервентна јединица чачанске полиције разбила блокаду Ибарске магистрале код Прељине. Получасовну блокаду организовали возачи камиона, таксисти и грађани, солидаришући се са саобраћајцима из Чачка, који други дан штрајкују глађу.

Блокаду Ибарске магистрале код Прељине вечерас је разбила Интервентна јединица чачанске полиције. Блокаду су организовали возачи камиона, таксисти и грађани, солидаришући се са саобраћајцима из Чачка, који други дан штрајкују глађу.

Получасовна блокада магистрале уследила је пошто је око стотину грађана провело део поподнева и вечери испред станице саобраћајне полиције, пружајући на тај начин подршку штрајкачима.

У знак подршке полицајцима који штрајкују глађу, захтевајући одлазак у пензију начелника полиције Милована Петровића и повратак на дужност начелника саобраћајне полиције Драгослава Крџића, испред испоставе саобраћајне полиције вечерас су се придружили и грађани Чачка.

Због лошег здравственог стања један полицајац је хоспитализован у чачанској болници. У синдикату који подржава полицајце у штрајку кажу да ће остали наставити штрајк глађу до испуњења захтева.

”Заиста је непојмљиво и несхватљиво да после 48 сати, ово је други дан како ови људи штрајкују, да још увек нико званично са нама није преговарао”, каже Горан Радовановић из Независног синдиката полиције Србије. 

Из полицијске управе оцењују да штрајк није легалан, јер га није организовао репрезентативни синдикат.

Пи ар Полицијске управе у Чачку Биљана Настић каже да ће ПУ Чачак предузети све мере против незаконитог и непрофесионалног поступања полицијских службеника.

”Сви службеници који не буду извршавали своје радне дужности и обавезе, притив њих ће бити поднете одговарајуће законке мере”, каже Настићева. 

У чачанској полицији оцењују да је штрајк групе радника покусај спречавања контроле рада појединих службеника. Најављују да ће наставити контроле у Одељењу саобраћајне полиције

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару