Читај ми!

Награда за траг о лоповима

Мештани села Леушића понудили награду од 50.000 динара за информацију која може допринети откривању лопова. У току прошле године почињено више од 70 крађа. Мештани кажу да лопови краду телевизоре, нафту, ракију, скутере, пољопривредне машине.

Становници села Леушића у општини Горњи Милановац понудили су награду од 50.000 динара за информацију која може допринети откривању лопова који су у овом селу, само прошле године починили више од 70 крађа.

По речима Драгољуба Цветковића, који има породично домаћинство у Леушићима, мештани су се на овај поступак одлучили јер су незадовољни радом полиције на откривању починилаца.

"Крађе и обијања настављени су чак и током празника, мом стрицу и мени обили су девет катанаца и две браве 1. јануара, а чак су ушли и кроз отворен прозор, и однели све што је било под кључем", истиче Цветковић.

Полиција је излазила на увиђаје, али да до сада никакав траг није пронађен, објашњава Цветковић. Са тиме се сагласио Раде Јевтовић, који каже да полиција на терену добро ради, али да конкретних резултата на откривању починилаца још увек нема.

"Становници Леушића и околине понудиће награду од 50.000 динара за достављање корисне информације о починиоцима ових крађа", истиче Цветковић. Осим тога, намеравају и да се обрате председнику општине Горњи Милановац и командиру полицијске станице како би се пронашло решење за овај проблем.

"Лопови су толико дрски да се не плаше ни мештана ни полиције, краду све, од зимнице до пољопривредних машина. Добро су обавештени о стању на терену, и не врше крађе док полиција патролира или кад мештани дежурају", каже Цветковић.

Поједини мештани више пута су били жртве провала, па тако Јевтовић наводи да му је кућа чак три пута обијена, при чему су му однети телевизор, радио, нафта, ракија, тример, много алата, а пре два месеца и један скутер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару