Читај ми!

Први купачи на језеру у Шумарицама

На "крагујевачком мору" и званично је отворена летња купалишна сезона. О безбедности купача свакодневно ће бринути седам спасилаца, у амбуланти ће свакодневно бити дежурна екипа, а из СЦ "Парк" најављују нове садржаје за посетиоце.

Испуњени су сви услови за почетак летње сезоне на језеру у Шумарицама, рекао је Немања Чалија, заменик директора Спортског центра "Парк" који од ове године брине о главном купалишту Крагујевчана.  

Протеклих месец дана вредно се радило на сређивању језера, почевши од дна, дубинског кошења траве, чишћења и уређивања обале и дела око језера, рекао је Чалија:

"Уз све то радило се и на побољшању услова за рад у Ресторану Језеро, са погледом на језеро у пријатном окружењу борове шуме."

"Најважнији предуслов за успешну купалишну сезону је безбедност купача", рекао је Чаклић. О њима ће свакодневно бринути седам спасилаца који ће бити распоређени целом дужином обале.

"На располагању је и амбуланта у којој ће свакодневно бити ангажовано и стручно медицинско особље", најавио је Чалић. "Посетиоце језера током лета, поред уобичајног садржаја, очекује и низ новитета које ћемо накнадно открити."

Градски базени у Крагујевцу биће отворени крајем месеца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије