Читај ми!

Вишеструко талентована докторка

Нишлијка Татјана Богдановић пише романе, ужива у рок музици, путује са бајкерима у пратњи супруг и синови. Она је једна од пет жена максилофацијалних хирурга у Србији.

Докторка Тања, као је зову, каже да не зна колико је пута оперисала компликоване случајеве, а да је посебан изазов за њу био да девојчици из Београда, којој је трактор на распусту у Куршумлији смрскао лице, врати пређашњи изглед, у чему је и успела.

Не броји колико је до сада имала пацијената, јер јој је, како каже, важније да им максимално помогне.

По повратку из манастира Острог, каже докторка Татјана Богдановић, осетила је снажну жељу да пише. Тренутно пише свој трећи роман. Урадила је и позоришну адаптацију своје прве књиге, коју ће режирати директорка Нишког театра Биљана Вујовић.

У Тањиној породици на првом месту је међусобно уважавање и поштовање. Каже да има вишак адреналина и да је то један од разлога што је са бајкерима много путовала. На тим путовањима пратили су је и супруг, синови и колега хирург.

Уз брзе моторе, некако иде и рок музика, па није чудно што за себе каже да је и рокерка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 21. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије