Читај ми!

Ниш до даљег без аква-парка?

Када ће Ниш добити аква-парк више није извесно, будући да је покренут поступак за раскид уговора са инвеститором који се обавезао да ће платити накнаду за коришћење парцеле, на којој је планирана и изградња хотела, велнес и спа-центра.

Управа за имовину Града Ниша покренула је поступак за раскид уговора о куповини парцеле Лозни калем, јер је истекао рок до којег је инвеститор требало да плати комуналије.

Српско-италијанска фирма "Италнис Гроуп" потписала је 27. априла са Дирекцијом за изградњу града уговор којим се обавезала да у року од 15 дана плати 26 милиона динара на име накнаде за коришћење градског грађевинског земљишта.

То је био и услов за почетак изградње аква-парка на тој локацији. Према првобитном плану, аква-парк је требало да се гради на 5,5 хектара, а поред њега два луксузна хотела, спортски терени за фудбал, тенис, велнес и спа-центри и други објекти спортског, пословног и рекреативног карактера.

Италијанска компанија је тада најавила да ће у изградњу аква парка, хотела и велнес и спа-центара на локацији Лозни калем биће уложено око сто милиона евра, а требало би да буде запослено најмање 800 људи.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи