Експлозија у центру Бањалуке

Шест особа је повређено после синоћње експлозије у центру Бањалуке, у којој је оштећено и неколико аутомобила. Приведен малолетник који је активирао бомбу.

У центру Бањалуке ноћас је активирана експлозивна направа и том приликом повређено је шест особа, потврдила је за Радио-телевизију Републике Српске портпарол Центра јавне безбедности Бањалуке Госпа Арсеновић.

У експлозији бомбе у Улици Марије Бурсаћ, у центру Бањалуке оштећено је и неколико аутомобила.

Према првим информацијама, приведен је малолетник који је активирао, највероватније ручну бомбу, јавља РТРС.

Реч је о Данијелу Нинковићу (1992), који је био под дејством алкохола, а повријеђени су Александар Беновић (1990), Славен Керезовић (1989), Горан Вукојевић (1992), Давор Дудук (1989), Харис Смајић (1988), Данијел Милашиновић (1990).

Неки од њих су од раније познати полицији због вршења кривичних дела, јавила је РТРС.

Из бањалучког Клиничког центра саопштено је да је један од повређених младића јутрос пребачен на лечење у Београд, где ће бити оперисан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
7° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи