Тарик Филиповић остаје у "Милионеру"

Водитељ квиза "Желите ли да постанете Милионер" на ХРТ, глумац Тарик Филиповић, наставиће да води квиз до 31. децембра ове године, али ће део хонорара издвајати за дечју болницу и дечји дом у Загребу.

Познати хрватски глумац Тарик Филиповић наставиће да води квиз "Желите ли да постанете Милионер" на Хрватској радио-телевизији, али ће део хонорара морати да издваја за дечју болницу и дечји дом у Загребу.

Филиповић је у емисији од 24. септембра изразио сумњу у трошење новца од донација намењених овим установама.

После емисије Филиповић је суспендован, а свим надлежним уредницима скинуто је од 10 до 30 одсто од плате јер нису исекли спорну изјаву у емисији која се не емитује уживо.

Нагађало се да ли ће са Филиповићем пре времена бити раскинут уговор, али је сада извесно да ће он ипак водити квиз до 31. децембра ове године, кад му истиче уговор.

Останак Филиповића потврдио је директор ХРТ Благо Маркота, који је, на јучерањој седници Програмског већа, рекао да је са Филиповићем у четири ока договорио новчану казну која ће бити донирана онколошком одељењу болнице у Клаићевој.

Маркота је најавио и да ће бити кажњени уредници Домагој Бурић, који је Филиповићу припремао отказ, и Хловерка Новак Срзић. Бурић је рекао и да је спреман да поднесе свој део одговорности на темељу онога што пропише генерални директор ХРТ Вања Сутлић.

Седници је присуствовао и сам Филиповић, који је изразио жаљење због непромишљене изјаве да би фасаде дечје болнице и дома требале бити од злата колико су људи донирали средстава у њих.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи