У Црној Гори и БиХ ухапшена група дилера

У склопу међународне полицијске акције кодног назива "Дијамант" у Републици Српској и Црној Гори ухапшено је шест особа осумњичених за кријумчарење дроге из Црне Горе у Босну и Херцеговину, док се за још два лица трага.

Двојицу осумњичених држављана Црне Горе, ентитетска полиција ухапсила је у Гацку и биће предати Тужилаштву БиХ, преноси Радио-телевизија Републике Српске, јавља Танјуг.

Црногорска полиција је, пак, ухапсила четири особе, а претрес је извршен на десет локација.

Код ухапшених је пронађена већа количина опојних дрога, оружја и муниције, а одузети су телефони и аутомобили.

Акција је реализована заједничким деловањем Посебног одељења за организовани криминал МУП-а Републике Српске и Врховног државног тужилаштва и полиције Црне Горе, као и Тужилаштва БиХ, и биће настављена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи