Хрватска, велики пожар у Еко центру

У згради Еко центра у Златној Греди, код Парка природе Копачки рит у Хрватској, јутрос око седам сати избио је велики пожар. Ватрогасци још увек нису успели да угасе ватру.

Ватром је било захваћено око 150 квадратних метара крова зграде, затим се проширила а у гашењу, које је још у току, учествује девет ватрогасних возила и 30 ватрогасаца, преноси Танјуг.

Већ сада је видљиво да ће штета бити велика.

Еко центар у Златној Греди основало је осјечко удружење Зелени Осијек 2003. године и у њега је до сада уложено око пола милиона евра углавном из европских фондова.

У том центру одвија се низ садржаја, од мониторинга природе, разних едукативних радионица.., а зграда је била у фази реконструкције, објавила је агенција Хина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи