Читај ми!

Породична трагедија код Теслића

Две особе убијене у месту Доњи Кузмани код Теслића. Несрећа се догодила у дворишту Владимира Кузмановића који је из ловачке пушке убио синовца, после чега је Војко Кузмановић, отац убијеног, пуцао и убио свог брата Владимира.

У месту Доњи Кузмани код Теслића убијене су две особе, потврдио је данас Центар јавне безбедности Добој.

Прво је Владимир Кузмановић (1948) из ловачке пушке пуцао у Драгана Кузмановића (1990), сина свог брата, после чега је Драганов отац Војко Кузмановић (1964), такође из ловачке пушке на лицу места усмртио свог брата.

Драган Кузмановић задобио је прострелну рану у пределу десне бутине и преминуо је на путу до болнице.

Из полиције је саопштено да су браћа Владимир и Војко Кузмановић од раније били у свађи због нерешених имовинско-правних односа. Јуче је међу њима поново избила свађа, која је трагично завршена двоструким убиством.

Свађа се догодила у дворишту Владимира Кузмановића који је, ушавши у кућу, узео ловачку пушку и пуцао у Драгана. Војко Кузмановић је ухапшен.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи