Читај ми!

Погинуо туриста на Дурмитору

Након пада са стене на планини Дурмитор погинуо немачки туриста Карлхајнц Ролф. Туриста пао приликом фотографисања низ литицу дубоку неколико десетина метара.

Немачки туриста Карлхајнц Ролф (72) из Дрездена погинуо је након пада са стене на планини Дурмитор, саопштила је црногорска полиција.

Како се наводи, туриста из Немачке је приликом фотографисања изгубио равнотежу и пао низ литицу дубоку неколико десетина метара.

Екипе спасилаца из Жабљака извукле су тело немачког туристе, који је подлегао повредама на лицу места, а полиција наводи да је тужилаштво наложило обдукцију.

Ова трагедија је други смртни случај који се овог лета догодио у масиву Дурмитора. Пре немачког туристе, 6. августа, туриста из Чешке Јан Хоретка (54) преминуо је након пада низ стрмину на локалитету Ражана Главица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи